Teckning

Har ritat på ritplattan. Jag har gjort den i photoshop och det som är bra är att man kan rita i olika lager. Börjar med att skissa och behöver inte bry mig om det blir linjer på fel ställen. Sedan bygger jag på med nya lager och linjer och tillslut kastar jag den första skissen. Tänkte göra några teckningar i A3 foormat och sedan välja ut de två bästa och göra tavlor av dem.

22 maj

Idag är det invigning av systembolaget och nya ICA. Tim längtar till vi ska hämta Tilda för då ska vi gå till ICA där det ska bjudas på olika saker mm. Vi har läst att glassgubben kommer dit med glass...
 
Den här gjorde jag igår. Först ritade jag den i Illustrator och sedan gjorde jag klart den i Photoshop. Det är roligt att test mig fram och jag önkar jag kunde få riktiga uppdrag.

Varmt

Värmen har kommit till Idre!
Idag har vi varit på golfbanan, ätit lättare mat, glass och slagit några bollar på ranchen.
 
På eftermiddagen var vi på tomten så barnen fick leka och hoppa studsmatta. Det märks att det är varmt för Tilda blir väldigt hängig och trött.
 
Tänkte visa några bilder från förra helgen när vi var i stugan.
 
 

Minnah 2år

 
Vi fick väcka Minnah med sång, hon vaknade snabbt när hon såg paketen.
Tim är ledig på onsdgar men idag skulle lågstadiet se på teater. Jag, Tim och Minnah åkte till skolan fär att Tim oxå skulle få se den. Minnah och jag passade oxå på att se den, hon tyckte nog om den! Minnah satt helt stilla, klappade och räckte upp händerna som de stora barnen.
Efter teatern åkte vi till ICA och fikade, mysigt!
 
Jag har inte skrivit här på länge eller lagt upp bilder på saker jag gjort. Det kommer snart ett inlägg om våran helg i stugan och bilder på det jag gjort.
 
 
 

Shorts

Tittade på tv på förmiddagen och blev sugen på att sy kläder. Tycker det är roligt att göra eget mönster, men det kanske inte blir så bra :-)

Lägger upp en bild sen om shortsen ser ok ut.


Till Andreas

Idag blir det ett armband till Andreas.


Porträtt

Idag har barnen varit i skolan och på dagis så jag passade på att ta fram ritplattan. 

Maj

Jag gjorde inget kreativt igår förutom att laga mat och bygga lego med Minnah.

Familjen Westblad firade Valborg hos oss, det var trevligt att alla kom. Vi gjorde en egen majbrasa på tomten, grillade marshmallows och åkte pulka...

Idag har jag tecknat lite.


RSS 2.0