Sommarlov

Nu har de två stora barnen sommarlov, men den minsta får vänta en vecka till innan semester.
Vi har firat två fina tjejer, en slutade nian och en tog studenten. Tycker det är roligt när det händer speciella saker så jag har en anledning att göra personliga kort. Desssa är gjorda i Illustrator och photoshop och de små askarna är gjorda i InDesign.
Tog fram alla tomhylsor, Andreas hjälpte mig att borra ett större hål i alla så jag kan göra halsband när jag vill. Fick beställning på två styken av den som är längst till höger. De är nu klara och väntar på sin nya ägare.

Skön helg

Helgen har varit bra och lugn. Började lördagen med att gå till affären för att handla, vi klädde på oss regnkläder och gick i spöregn. Vi blev lite besvikna när vi skulle gå hem, det hade slutat regna. Jag tycker om att vara ute när det regnar :)
Eftermiddagen ägnade vi åt brödbak och designprogram på datorn, gissa vad jag gjorde...
Det här är en sak jag gjorde på eftermiddagen, kan visa hela bilden senare. 
På kvällen gjorde jag ett nytt halsband. Använde påfågelfjäder och tomhylsa (9mm), fjädern är köpt på Idre Blomsterhörna. 
Myskväll i soffan med tända ljus. Brickan är köpt på Rusta och ljusstakarna är secondhand.
Söndagen började vi med att åka till golfbanan, alla utom jag slog lite och sen när hagel-/regnskuren kom köpte vi glass och väntade till det blev bättre väder.
Eftermiddagen bakade Andreas bröd och jag gjorde min nya logga som jag har funderat på ett tag. Tror det är dax att uppdatera hemsidan snart...

Grafisk design

Förra veckan fick jag hem några nya böcker, visste inte riktigt vad jag hade beställt (de flesta var på engelska). 
Med hjälp av Typografisk Handbok kommer jag att kunna skriva felfria texter ;)
Graphic Desig School är är på engelska, blev förvånad att det gick så bra att förstå. Jag kan mer engelska än jag tror. Boken är väldigt inspirerande och jag känner att det här vill jag satsa på. 
Tänk att få illustrera och göra det grafiska på ett bokomslag, skivomslag, affisch eller något annat.
 
Känner att det snart är dax att gå kursen Grafisk Design på distans via Forsbergs, skulle även vara roligt med en till ritplatta från Wacom. En som är mer avancerad än Bamboo och lättare att ta med än vad Cintiq är. Tror jag måste vinna lite pengar eller få nåra uppdrag så jag kan finansiera allt :)
 

Tjejerna bakar

Igår var det Mors Dag, jag jobbade hela dagen och trodde att jag inte skulle få träffa barnen. Jag hade fel, de kom till jobbet och gav mig cupcakes som Tilda och Minnah hade gjort.
Den här bilden gjorde jag till min mamma.
 

RSS 2.0