Sommar?

Läser olika bloggar och det känns som sommaren närmar sig i vårat avlånga land, men här i Idre finns det fortfarande snö och skidföre i backarna. Jag tycker om att bo här och hoppas att de som är här njuter av vårskidåkningen innan vi stänger backarna 3:e maj. 
 
Allt känns vädigt bra nu, jobb och fritid. 
 
#selfie v.11 - 17 
Lägger upp bilder på Instagram oftare än på bloggen, @karolinsivertsson
 

V. 16

Veckans "selfie" gjorde jag i akvarell. Den är inte så lik mig men man kan se det som en tolkning, illustration.
 
Jag har hunnit med en hel del den här dagen. Började med att gå till skolan med barnen, tycker det är skönt med en morgonpromenad. När jag och Minnah kom hem tittade hon på Bolibompa på paddan och jag gjorde klart prislapparna till armbanden som jag började med igår. Jag har målat små akvarellbilder tycker det blir lite mer personligt med egna illustrationer istället för bara text.
Det här är några armband som jag gjort, vissa är sålda och så finns det några nya.
Närbild på bilden som är på prislapparna
 
 

Lugn söndag

Igår var det fint väder och då kan jag inte vara inne, jag och barnen satt ute framför garageporten. Jag solade och barnen byggde kottgubbar. 
På eftermiddagen blev det lite sämre väder, vi åkte till affären först och sen blev det lite städning hemma. Hela huset behöver städas men jag hann bara med nästan halva. 
 
I dag när vi vaknade var det mulet och jag måste erkänna att det är skönt med såna dagar när jag är ledig för då hinner jag göra annat, sitta vid datorn...
Det blev soligt på eftermiddagen, men jag valde att sitta inne framför datorn. Jag lär mig nya saker och utvecklas varje gång jag tar fram ritplattan, tänk vad mycket roligt det finns att lära sig och jag kommer aldrig att lära mig allt :-)
Det blev en selfie för v.15, det är 5:e veckan jag gör en.
 
 

RSS 2.0