Januari - April

Fortsätter jag i den här takten kan jag trycka upp en egen kalender till nästa år :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kalender 2015

 
 
Funderar på att göra min egen kalender för 2015. Det är riktigt rolig att använda alla program jag har. Januari är gjord i Illustrator och InDesign, Februari är gjord i InDesign och Photoshop. Det är bra att följa andra bloggare, får många tips och ideér. Smäm beskrev hur man ska göra för att lägga dit egna effekter på texten. Jag tog kort på en skärbräda, la in den i datorn och följde beskrivningen på Smäms hemsida.
 
 
 

InDesign

 
Mycket att göra nu, både jag och Andreas jobbar måndag till fredag så vi är rätt trötta på kvällarna. Det är så skönt att ha ett jobb att gå till.
Jag vill orka rita och använda datorn mer och ikväll när Andreas är på möte så passade jag på att leka lite i InDesign. 

Valdag

Idag har jag varit och röstat, ska bli spännande att följa valvakan ikväll. 
Den här bilden gjorde jag till torsdagstemat förra veckan, men jag la ut den på instagram istället för på bloggen den här gången. Jag ritade på papper, skannade in bilden och gjorde klart den i photoshop. Tänk om jag någon gång skulle få illustrera i tidningar och böcker.
 
Nu ska jag skära till mina nya visitkort, sätta ihop min portfolio och laga mat. Hoppas det blir något kvar för jag ska jobba fyra veckor med att storsäda på Idre Fjäll och behöver ta med mig matlåda varje dag. Det känns jätte bra!
 
 
 

Lost in space

Nu har torsdagstemat dragit igång igen. Roligt med olika teman så jag får inspiration och kan öva på att illustrera.
Lost in space
Den här veckan hittar ni bidragen hos artemilia, temat är rymden.
 

Visitkort

 
Idag har jag lämnat bilder till Fjällposten, de ska trycka upp några av mina bilder i A5-storlek. Tänkte att det är smidigt med lite mindre bilder i en portfolio.
Satte mig även framför datorn och gjorde ett porträtt av mig i Illustrator, gjorde sedan klart den i InDesign. Nytt visitkort.
 

RSS 2.0