Bamboo

Hittade min "gamla" ritplatta, den är lättare och smidigare att ta fram när jag har en treåring som är överallt. När jag började använda den slog det mig att jag har många tekniksaker fast jag inte tjänar något på det jag håller på med. Ska nog inte klaga när Andreas vill ha nya saker :)
Det som saknas nu är "bara" en större skärm, A3 scanner, bra skrivare och uppdrag...
 

Bröllop

I fredags åkte jag och Andreas till Smögen, vi var bjudna på bröllop mellan Krille och Malin. De vigdes på lördagen men vi passade på att åka en dag tidigare. 
Vi åt en god middag med Monica, Johan och Bosse. Åt en god torskrygg, äntligen fisk! Sen gick vi till en bar, de har precis öppnat för säsongen och vi var själva när vi kom men när vi gick så fanns det inte några lediga bord. Fick veta att när det är högsäsong är det kö för att komma in och dessutom tar de inträde...trivs bättre när det är mindre folk.
Det här var utsikten från vårat fönster på vandrarhemmet.
Vi gick till smögenbryggan och hittade ett fik där vi åt en fruktsallad till frukost.
Kl. 16.00 var det dax för vigsel mellan de här två, Krille och Malin. Det var Krilles syster som vigde dem, samma präst som döpte Tilda. Efteråt åkte vi till festlokalen och hade en jättetrevlig kväll/natt. 
Vi kom hem till Idre på kvällen och jag fick den här fina tavlan av mina barn på mors dag.
 

Skaparglädje

Sista veckorna har varit riktigt bra, har blivit inpirerad av bilder jag sett på nätet och så har det dykt upp egna bilder i huvudet. Pinterest är en bra sida om man vill hitta bilder att inspireras av.
Har hittat akvarellfärgerna igen och det känns som jag kommer fortsätta. Det är roligt att använda olika tekniker. Vattenfärger, färgpennor, torrpastell och fineliners. Nästa projekt blir en stor målning, måste hålla till på golvet så den ska jag nog göra när Minnah har somnat annars får jag nog hjälp :)
Eternity, ett halsband! Kanske ska ha detta i helgen när vi ska på bröllop. Anderas ska ha rosa fluga och jag vill matcha honom. Håller på med att annat halsband just nu, tassels...bild kommer sen.
Fick en beställning på ett halsband och här är reultatet. Roligt att kunden blev nöjd! Tycker om att göra smycken på beställning. Hon visste vilken färg och sen fick jag fria händer.
 
 
 
 

Torsdagstema v.20

Den här veckan är temat "till min mamma". Fler bidrag finns här.
Tänkte att min mamma vill ha ett porträtt på sin dotter :)
 

Visitkort

Håller på att skapa ett kombinerat visitkort och prislapp till smycken jag gör.
Armbanden jag ska sätta dem på nu har jag gjort av nytt och återbrukat material. Ska visa bild på det snart.

 
 
 

RSS 2.0