Torsdagstema v. 12

Den här veckan är temat fika. Bidragen finns här.
Det blev en karta över Idre, det jag saknar ibland är ett riktigt fik.

Torsdagstema v. 10

Det här är mitt bidrag till svart/vitt, det blev inte så mycket svart och vitt utan lite mera grått... Har scannat in en blyertsteckning som jag färglagt i datorn.
 
Fler bidrag finns hos artemilia
 
 
 
 
 

Sportlov...

Imorgon börjar vardagen igen.
Barnen har inte haft ett så sportigt sportlov, jag och Andreas har jobbat mycket. Det har varit en intensiv vecka på fjället.
Förra helgen åkte vi längdkidor på Idre Fjäll och sen har barnen varit hos farfar flera dagar, där har de varit ute i snön och lekt. Vädret har varit milt så det har gått bra att vara ute längre stunder utan att behöva frysa.
 
Måndag och tisdag har det varit studiedagar och jag har varit ledig. I dag började vi dagen med en fika på ICA tillsammans med Marie och barnen. Vi åt semlor dagen till ära och planerade lite för discot som 4:an ska anordna på fredag. Jag och Marie är klassföräldrar så jag får också gå på disco...
 
På eftermiddagen scannade jag in en blyertsbild som jag sedan började färglägga i photoshop med min ritplatta. Det var länge sen och jag var tvungen att söka på You Tube, men kom snabbt ihåg vad jag lärt mig tidigare och lärde mig några nya saker. 
Håller på med torsdagstemat så jag vill inte visa hela bilden än...
 
Dagen har varit bra så jag avslutade den med att boka en kurs i InDesign.
 
 

RSS 2.0