DIY

Så här blev resultatet. Gjord av en gammal gardin och textilfärg som jag redan fanns hemma.
 
Idag har jag limmat tyg på några tråkiga tidskriftsamlare, det var lite kladdigt men tycker att resultatet blev bra. Det är roligt att använda det som finns hemma, har mer än jag tror. Är duktig på att köpa nya saker men nu ska jag bli bättre på att använda det jag har och spara lite pengar. Målet är att ha råd med en ny tatuering i höst och jag vill inte sluta skapa.
 
 

Jobb

Nu har jag jobbat två veckor, roligt att vara tillbaka!
Det mesta kommer jag ihåg, men det är några nya saker jag ska lära mig. Ska lära mig alla stugor, hur stora de är, var de finns och allt annat som gäster vill veta. Jag tycker det är roligt att ha en utmaning och lära mig nya saker. Tur att jag har bra kollegor som gärna lär mig allt de kan.
 
När jag inte jobbar försöker jag måla, teckna och skapa så mycket jag kan och hinner. Idéerna dyker upp och då skriver jag ner dem för annars glömmer jag. Just nu är det många olika saker jag vill göra men får ta en sak i taget...det har jag svårt för, vill gärna göra allt samtidigt.
Blommorna gjorde jag till midsommar. Ritade med fineliners och akvarellpennor.
En snabbskiss med färgpennor.
En idé.
Har tejpat på tyg och sedan målat.
Så här blev resultatet...tror jag tycker att den var bättre innan jag tog bort tejpen. Ska sy ett kuddfodral av det här men måste nog göra en till som liknar den tidigare.
 
 
 

Akvarell

 

Stugan

I helgen var vi till stugan och nu dröjer det nog till semestern innan vi kan åka dit igen. Jag börjar jobba nästa vecka.
 
Vi har haft en kanonfin helg, soligt och varmt. Vi var mest ute, spelade kubb, hade vattenkrig, grillade fläsk och gick promenader i skogen.
Jag hade med mig ritsaker men det blev inte så mycket, vi täljde istället. Det blev en varsin vandrigsstav till barnen.
Vandringsstavar. Tilda vill gärna ha en när hon går i skogen och då vill även Tim och Minnah ha en.
Den här prickteckningen gjorde jag en kväll...
 

RSS 2.0